After a long search and after checking all the devices by the team of Themisdeeds, we are going to tell you today which are the Top 5 best blue-tooth earphones with mic under 1500 in 2020. The all top 5 Bluetooth earphones listed here,  all these you can Buy online and get it very easily in every city of India. Purchase after Checking Every aspect.

best bluetooth earphones with mic under 1500

Top 5 best blue-tooth earphones with mic under 1500 in India 2021


5. Infinity (JBL) Glide 120

About Infinity (JBL) Glide 120 - This is a Bluetooth 5.0 earphone Comes with Premium Metal Earbuds and Flex-soft Neckband.



Important things about Bluetooth earphones

1) How good is Sound Quality and Depth of Infinity (JBL) Glide 120?

Ans- Infinity (JBL) Glide 120 pumps out top quality music with deep bass sound for that superior audio experience as it is equipped with a 12 MM driver.


2) How good is Voice Call Quality of Infinity (JBL) Glide 120?

Ans- You will enjoy hands free calling anytime, anywhere with just a click.


3) How good is Battery Life and Charging Speed of Infinity (JBL) Glide 120?

Ans- You can play your favourite music for 7 long hours on a full charge.


4) How strong is Build quality and Reliability of Infinity (JBL) Glide 120?

Ans- Earbuds Built solid premium metal It also offers you extra flexibility and portability.


5) How good is Ergonomics and Wear-ability of Infinity (JBL) Glide 120?

Ans- This earphone fit around your neck. So, whether you are jogging, working out, and while travelling, you can enjoy it with great comfort.


 Yes or No 

1. Do these bluetooth earphones disconnect when magnets lock?

Ans- No


2. Does this Earphone contain extra earbuds?

Ans- Yes


3. Does this bluetooth earphone work properly while playing PUBG?

Ans- Yes


4. Does this earphone have a noise cancellation feature?

Ans- No


5. Infinity (JBL) Glide 120 Country of Origin?

Ans- China


Top customers Reviews 

Rosy said that Infinity (JBL) Glide 120 is the Best product in this range. And Rosy also said that she finally bought this after testing all other similar products like Realme buds, Sony and OnePlus bullets and she was totally satisfied with this product. 


Following is what Praveenraj has written about the features of this product

a) The plastic quality is good.

b) Sound Quality which is the main highlight is much better in my opinion and I am highly satisfied.

c) This device is much stronger in deep base mode.

d) Comes with one year warranty and i would like to see how long lasting this device would be for me.


4. JBL T205BT Pure Bass

About JBL T205BT Pure Bass - This is a Bluetooth 5.0 earphone Comes with Comfort-fit earbuds with Mic and 12.5mm Dynamic Driver.





Important things about bluetooth earphones

1) How good is Sound Quality and Depth of JBL T205BT Pure Bass?

Ans- JBL T205BT Pure Bass everytimes provide you superior JBL sound with powerful bass that truly packs a punch.


2) How good is Voice Call Quality of JBL T205BT Pure Bass?

Ans- You can easily control your sound and manage calls from JBL T205BT Pure Bass with the convenient buttons.


3) How good is Battery Life and Charging Speed of JBL T205BT Pure Bass?

Ans- You will enjoy your music and take calls for 6 hours with JBL T205BT Pure Bass. And fully charged within 2 hours.
 

4) How strong is Build quality and Reliability of JBL T205BT Pure Bass?

Ans- JBL T205BT Pure Bass finish with high quality metal and gives your earphone a refined and stylish look.


5) How good is the Ergonomics and Wear-ability of JBL T205BT Pure Bass?

Ans- The soft, ergonomically shaped earbuds of JBL T205BT Pure Bass allow you to enjoy your music in full comfort.


 Yes or No 

1. Is this bluetooth earphone returnable?

Ans- No, only exchange


2. Does this earphone supports voice assistants as in ok Google?

Ans- No


3. Is this earphone available in black color?

Ans- Yes


4. Is this earphone waterproof ?

Ans- No


5. JBL T205BT Pure Bass Country of Origin?

Ans- China


Top customers Reviews 

Steve wants to tell us that he really loves these earpods style earphones as these fit my ears perfectly. And he also said that the earphones are lightweight and passed my running and jogging tests without any issues.


Following is what Vikas has written about the Pros and Cons of JBL T205BT Pure Bass

a) Comfortable and suitable for big ears.
b) Easy to connect.
c) The default output is indi classic.
d) The spare battery is 5 hours in multimedia use and 6 hours in conversation.
e) No noise cancellation.
f) The length of the wire is standard for the average expert.
g) Avoid using helmets because they are uncomfortable.
h) In terms of quality, it is worthwhile. Lightweight and easy to carry.
i) 2 hours to 100% charge.


3. Mivi ThunderBeats

About Mivi ThunderBeats - This is a Wireless Bluetooth headset with microphone, high-definition sound, strong bass, long battery life. Bluetooth headset with magnetic bud and anti-sweat function.





Important things about bluetooth earphones

1) How good is Sound Quality and Depth of Mivi ThunderBeats?

Ans- Mivi ThunderBeats Provides Experience of powerful treble and clear bass with Thunder Beats wireless headphones, and experience high-definition sound.


2) How good is Voice Call Quality of Mivi ThunderBeats?

Ans- This wireless headset with microphone has a 3-button built-in remote control, you can answer the phone hands-free, adjust the volume or skip tracks at the touch of a button.


3) How good is Battery Life and Charging Speed of Mivi ThunderBeats?

Ans- When you travel, Thunderbeats Bluetooth headset wirelessly provides 7 hours of battery life.


4) How strong is Build quality and Reliability of Mivi ThunderBeats?

Ans- The robust metal shell Thunder Beats magnetic bud looks stylish and beautiful, made of high-quality materials, and can withstand most conditions.


5) How good is the Ergonomics and Wear-ability of Mivi ThunderBeats?

Ans- Ergonomic design with three sets of earplugs to ensure that the headset always stays in place.


 Yes or No 

1. Is this bluetooth earphone support amazon alexa?

Ans- No 


2. Does this earphone support one plus 6T?

Ans- Yes


3. Is this earphone the new Bluetooth 5.0 version?

Ans- Yes


4. For incoming calls does this earphone vibrate?

Ans- No


5. Mivi ThunderBeats Country of Origin?

Ans- China


Top customers Reviews 

Monalisha writes I am just afraid of buying this product as some peoples are disappointed in reviews but after using it I am just completely satisfied with this product the battery life is just 6-7 hours but except that the sound and bass is good. You won't be disappointed.


Sandeep reddy writes I got these ThunderBeats for Rs.999, At this price point these are the best wireless earphones you can go for.


2. Boult Audio ProBass Curve

About Boult Audio ProBass Curve - Boult Audio ProBass Curve wireless neckband earphones, battery life up to 12 hours, the latest Bluetooth 5.0, IPX5 sweatproof earphones, with microphone.





Important things about bluetooth earphones

1) How good is Sound Quality and Depth of Boult Audio ProBass Curve?

Ans- Boult Audio ProBass Curve wireless neckband earphones, battery life up to 12 hours, the latest Bluetooth 5.0, IPX5 sweatproof earphones, with microphone.


2) How good is Voice Call Quality of Boult Audio ProBass Curve?

Ans- Oval earplugs, the nozzle is tilted 60 degrees, transmits sound directly to the ear canal, and also provides noise isolation.


3) How good is Battery Life and Charging Speed of Boult Audio ProBass Curve?

Ans- This headset is powerful, providing up to 12-15 hours of playback time per charge. Full charge requires 1-1.5, and 1-2 days of standby time.




4) How strong is Build quality and Reliability of Boult Audio ProBass Curve?

Ans- It is made of high-quality and durable magnets to attach the two earphones together when not in use.


5) How good is the Ergonomics and Wear-ability of Boult Audio ProBass Curve?

Ans- The lightweight and sturdy neckband can be hung comfortably around the neck, and has extremely high comfort and buttons control functions.


 Yes or No 

1. Is this bluetooth? Is there a replacement warranty?

Ans- Yes


2. Does this earphone Neck band is flexible?

Ans- Yes


3. Is this earphone power off when both magnetic buds are together?

Ans- Yes


4. Does this earphone have a microphone to record voice?

Ans- Yes


5. Boult Audio ProBass Curve Country of Origin?

Ans- China


Top customers Reviews 

Chiradeep writes I just received my BoultCurve. It is really great and the sound quality is very good. Out of 5 points, I will give you 5 points.


Darshan writes Wow! ! awesome! Unexpectedly high quality. .Just buy headphones and ask for nothing! The only thing I waited for was to know its durability after a few days!


1. Boat Rockerz 255 sports

About Boat Rockerz 255 sports - Boat Rockerz 255 sports wireless headphones, with super bass, IPX5 waterproof and sweat proof, Qualcomm chipset and up to 6H playback.





Important things about bluetooth earphones

1) How good is Sound Quality and Depth of Boat Rockerz 255 sports?

Ans- Boer Rockerz 255's lightweight design brings powerful HD sound and deep bass to enhance your favorite music.


2) How good is Voice Call Quality of Boat Rockerz 255 sports?

Ans- Qualcomm QCC3003 chipset has the latest Bluetooth V5.0 function, which can provide advanced functions.


3) How good is Battery Life and Charging Speed of Boat Rockerz 255 sports?

Ans- boRockerz 255 is equipped with a 110 mAH battery, which can ensure that you use these headphones for a quarter of the day.




4) How strong is the Build quality and Reliability of Boat Rockerz 255 sports?

Ans- boAt Rockerz 255 is sturdy and durable, refined with high-quality materials, including metal earphones and chrome decoration.


5) How good is the Ergonomics and Wear-ability of Boat Rockerz 255 sports?

Ans- Using inline controls, you can switch the volume, skip tracks, participate in calls, and activate the voice-controlled smartphone assistant of Alexa, Siri, Google Now or Cortana.


 Yes or No 

1. Is it a gaming earphone Yes or No?

Ans- No


2. Is it heavy intensive sweet proof?

Ans- Yes


3. Is this earphone water resistant?

Ans- Yes


4. Is this earphone compatible With vivo mobiles?

Ans- Yes


5. Boult Audio ProBass Curve Country of Origin?

Ans- made in China but it is an Bhartiye company


Top customers Reviews 

ashutosh wrote that there is no doubt that it has excellent bass, and it eliminates noise to a large extent, and provides clear sound and exciting battery.


Mirinal wrote that I bought it for 999, I bought it for the second time, and the first was given to my brother. really good The sound quality is really good. You can connect 2 devices at once. I connect my laptop and mobile phone at the same time. When listening to music on a laptop, if you receive a call, it will switch to the phone, but the switching between devices does not work well, but again at such a price is amazing.


How did you find this information of Top 5 best blue-tooth earphones with mic under 1500 in 2021 by Themisdeeds, please tell us by commenting below. Give your support by sharing the post and follow us on our social media to join us. Thank you

Post a Comment

your opinion is important

Previous Post Next Post